Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare

AUTORËT

Armand vokshi

Gjeni këtu:

Nesila Hajdini

Gjeni këtu:

Blerta Vula Riznavolli

Gjeni këtu:
Filtro:

Ambasada e Paqes

AVATELIER

AMC Multimedia

MADEN GROUP

AN House

V ARKITEKTURË STUDIO

ArTurbina

ATELIER 4

BM Kabana

4M GROUP

BUÇAJ Zyrat qendrore

TIKI STUDIO

DonCafé House

INNARCH

Gate 03

LAAGO ARCHITECTS

Hotel Amber

ATRIA STUDIO

Kopështi Montessori

SON ARCHITECTS

La Brisa

FOCUS ARCHITECTURE

Mendi Home

ENESA XHELADINI

Muzeu “Nënë Tereza”

STUDIO PAÇARIZI

Muzeu i Edukimit

SHPËTIM BERISHA ARCHITECT

Park Plazza

POSTARCH

Soma Slow Food

STUDIO 11

SQUARE 21

XPLAN STUDIO

The Hill

PUKA DESIGN

Vila A

BOIKEN DEVELOPMENTS

Vila Dobi

DHIAMANDI STUDIO

Vila ES

VIZARK

Vila SHM

G+A ARCHITECTS

Xhamia e Ballies

COMMONSENSE.STUDIO

Këtu mund te ridrejtoheni në faqet e internetit për të blerë apo porositur vëllimin tonë të parë ose të dytë. Mos e humbisni këtë mundësi për të pasuruar njohuritë tuaja për projektet më të fundit arkitekturore në Shqipëri dhe Kosovë.

Projektuar dhe zhvilluar nga gridcoding.com